Havenconcert

Bekijk hier het programma van het Havenconcert Goedereede, editie 2023

19:00    Aanvang

 

Danny Yellow | Singer-songwriter

Het publiek wordt ontvangen door Danny Yellow, publiekslieveling van het Open Podium van 2022. Met zijn warme sound heet deze singer-songwriter iedereen van harte welkom.

 

Danny Yellow komt uit Rotterdam, maar is geboren als Daan in Sommelsdijk. Hij schrijft eigen muziek waarmee hij verhalen over het leven vertelt, die vaak heel herkenbaar zijn voor de luisteraar. Deze maand komt zijn nieuwe album uit Only Real When Shared. Vanavond speelt hij tussen de optredens door zijn prachtige zelfgeschreven nummers.

20:00

 

Apollo | Koninklijke Fanfare

Koninklijke fanfare Apollo uit Goedereede opent het Havenconcert vanaf het ponton in de haven. O.l.v. Alex Thijssen verzorgt de vaste gast van het evenement weer een prachtig concert.

 

Al 137 jaar is Koninklijke Fanfare Apollo een begrip in Goedereede. De fanfare bestaat uit 30 enthousiaste leden en is een vast onderdeel van veel evenementen in Goedereede. Ook op het Havenconcert zijn zij vaste gast. Deze editie zal Apollo o.a. Thinking of You met prachtige bugelsolo ten gehore brengen. Samen met zangeres Amber van Opijnen spelen zij ook de grote hits Proud Mary en Nine to Five.

20:45

 

Bernd van den Bos | Pianist

Laat je verrassen door het fantastische pianospel van Bernd van den Bos. Deze veelzijdige pianist speelt vanavond enkele
nummers van Freddie Mercury.

 

Pianist, liedjesschrijver en bandleider: Bernd van den Bos is het allemaal. Hij begeleidt artiesten als Brigitte Kaandorp, André van Duin en Simone Kleinsma. Zijn speelstijl is lyrisch, zijn klank klassiek, zijn inspiratiebronnen
divers – van Louis van Dijk tot Freddie Mercury. Verrassing speelt een grote rol in zijn spel. Welke verrassingen heeft hij voor ons in petto?

21:45

 

The Bentleys | Jaren ’50/60 Rock ‘n Roll

Tijd om de dansschoenen aan te trekken voor The Bentleys, want tijdens de spetterende jaren ‘50/’60 show van deze 8 koppige band, inclusief 3 stijlvolle ladies, kun je niet op je stoel blijven zitten.

 

Stap terug in de tijd en herbeleef de magie uit de jaren ‘50/’60. The Bentleys zetten een swingende show neer vol dans en zang. Met onvergetelijke classics als Elvis, The Supremes, The Beatles, The Stones, The Mamas & The Papas, Ike & Tina, Chuck Berry, The Doors, Shocking Blue, The Beach Boys, Nancy Sinatra en vele anderen.