Havenconcert Junior

Havenconcert Junior vrijdag 1 juli 2022

Aanvang 11.00 uur – ca. 12.15 uur

 

Alle basisschoolleerlingen in groepen 4 en 5 op Goeree-Overflakkee zijn uitgenodigd om in klassikaal verband het Havenconcert Junior bij te wonen aan de haven van Goedereede.  De deelnemende klassen gaan genieten van een interactieve muziekvoorstelling Be Mozart, waarbij ieder kind zich even Mozart zal wanen.

 

Acteur Ton Meijer vertelt en speelt met veel humor het leven van Wolfgang Amadeus Mozart en vier musici spelen zijn prachtige muziek. Ton Meijer voert de kinderen mee in de wereld van het wonderkind Mozart. Hoe is het om een wonderkind te zijn? Hoe was het om in de tijd van Mozart te leven, wat hadden we toen niet wat we nu wel hebben? Ongemerkt kruipt de muziek van Mozart in je oren, om daar nooit meer weg te gaan. Na de vele nationale en internationale successen van dit ensemble, ook eerder uitgevoerd tijdens de Havenconcerten, is de Stichting Havenconcert Goedereede blij weer een fantastische voorstelling van dit ensemble te kunnen brengen!

 

Informatie scholen

 

Alle begeleiders worden verzocht te parkeren op het parkeerterrein ’t Hof aan het einde van de Doelweg, navigatie: Doelweg 1 Goedereede. De route is bewegwijzerd. Via de uitgang van het parkeerterrein en de Kerkstraat kunt u lopend naar de Haven, ook deze route is bewegwijzerd. Als u als groep bij elkaar wilt zitten vragen wij u bij de parkeerplaats te verzamelen en als complete groep naar de Markt te komen. Bij aankomst op de Markt wordt iedereen naar de zitplaatsen begeleid, alle stoelen worden aansluitend bezet, begeleiders kunnen plaatsnemen tussen de kinderen.

 

Denk er aan de kinderen vooraf op school naar de wc te laten gaan! Er is een mogelijkheid bij de plaatselijke horeca op de Markt voor een noodgeval, maar we proberen het lopen zeer te beperken.

 

Na afloop worden er kaartjes aan uitgereikt met het programma van de Muziekdag en kan iedereen op aanwijzing weer terug naar de auto’s.