Praktische informatie

Het Havenconcert vindt plaats op een drijvend ponton in de haven van Goedereede. De toegang is gratis. Het publiek kan plaatsnemen op de stoelen op de Markt, Noordzijde – en Zuidzijde Haven. Het centrum van Goedereede is tijdens het Havenconcert Weekend afgesloten voor autoverkeer. Parkeren kan op de parkeerplaats Centrum ’t Hof aan het einde van de Doelweg. Deze is goed bereikbaar. Zie de plattegrond voor de genoemde locatie. Voor meer informatie over de afsluiting van het centrum voor verkeer tijdens dit evenement klik hier. 

Eten en drinken

In goede samenwerking met de Goereese horeca zijn afspraken gemaakt om van het hele centrum tot aan het podium één groot terras te maken met diverse uitgiftebalies. Er wordt gezorgd voor kleine bijzettafeltjes tussen de stoelen. 

Mede mogelijk gemaakt door:

Ook zijn er foodtrucks op de Markt aanwezig die tijdens het concert eten en drinken verkopen: 

Pizza Fresca

Heerlijke verse pizza's met een knapperige dunne bodem, ter plekke bereid in een professionele steenoven. Keuze uit meer dan 30 heerlijke soorten. Bekijk het menu

Rogers Coffee Service

Vanuit zijn opvallende rode Piaggio serveert Roger de lekkerste koffie en thee. Met aandacht en liefde bereid hij voor jou het perfect 'bakkie'.
Lees meer

IJs

Ambachtelijk Italiaans ijs, wie geniet er niet van? Vanuit hun mobiele ijscowagen scheppen Rob & Marilou de lekkerste smaken ijs in een bakje of hoorntje, hoeveel bollen kies jij?

Friet en snacks

Bij een evenement mogen friet en snacks natuurlijk niet ontbreken. Verse patat en een rijk assortiment aan snacks zijn tijdens het muziekweekend te bestellen bij de foodtruck op de Markt.

Afsluiting centrum

Het gebied rond de haven van Goedereede wordt de vrijdag van het Havenconcert Weekend, 5 juli 2024, om 08.00 uur afgesloten voor alle autoverkeer. De afsluiting duurt tot na het concert van zaterdagavond 6 juli. 

Verkeersborden en dranghekken markeren de afsluitingen in de Kerkstraat, het Grote Slop en bij ‘t Bekaf. Alle autoverkeer wordt doorverwezen naar het parkeerterrein ’t Hof. ’t Bekaf en Groenmarkt zijn wel bereikbaar, de afsluiting bij Zuidzijde Haven komt ter hoogte van de spiegel bij nummer 20.

Alleen parkeren op de dubbele zijde van de Noorzijde Haven is – voor vergunninghouders – nog mogelijk. In het eerste deel van Noordzijde Haven en op Zuidzijde Haven geldt niet parkeren. Hier worden parkeerplekken vrijgehouden als zitplaatsen voor het publiek. De parkeerplaatsen op Zuidzijde Haven vanaf het ponton tot ‘t Bekaf zijn gereserveerd voor de artiesten en materiaalwagens.

Scroll naar boven