Open podium | Vrijdag 5 juli

De avond voorafgaand aan het Havenconcert wordt het ponton opengesteld voor lokale bands en artiesten. Iedereen met (muzikaal) talent is uitgenodigd om zich aan te melden voor een optreden vanaf ons podium. Of je nu jong bent of oud, alleen of met een heel koor, een complete band of ander gezelschap, aanstormend talent of doorgewinterde artiest, je bent van harte welkom op ons Open Podium. Je ontvangt geen gage, maar wij zorgen voor promotie van alle optredens en de techniek wordt door ons verzorgd. Eerder ontvingen wij al zangers/zangeressen, muzikanten en dansgroepen, maar ook andere vormen van artistiek talent mogen tijdens deze avond vertoond worden. Er zijn geen voorwaarden. 

“Het leuke van het Open Podium is dat alles mag. Daardoor zal niet alles bij iedereen in de smaak vallen, maar is er wel voor elk wat wils.”

Hester Tanis

Wil je dit jaar ook jouw minutes of fame beleven vanaf het ponton in de haven van Goedereede? De inschrijving opent op 1 april en is mogelijk tot uiterlijk 1 juni 2024.  Klik op onderstaande button om naar het aanmeldformulier te gaan.

De inschrijving voor het Open Podium van 2024 is gesloten. Heb je vragen over jouw aanmelding? Neem contact met ons op via: hester@havenconcert.nl

Kom kijken naar lokaal talent

Liever gewoon komen kijken? Dat kan natuurlijk ook! De definitieve indeling van de avond wordt pas gemaakt als alle aanmeldingen bekend zijn en zal dan hier gedeeld worden. Maar je kunt je ook gewoon laten verrassen en vanaf 16.00 uur naar de Markt komen. Wij zorgen voor de muziek en stoelen, er zijn foodtrucks aanwezig voor een snack en de horeca is geopend, dus alle ingrediënten voor een gezellige avond zijn aanwezig. 

Scroll naar boven