Het Havenconcert | Zaterdag 6 juli

Havenconcert Goedereede

Al sinds 2008 bieden de karakteristieke panden rond de haven in het stadje Goedereede het sfeervolle decor voor het Havenconcert Muziekweekend in Goedereede. Met een altijd klinkende programmering is het Havenconcert een jaarlijks terugkerend spektakel dat bezocht wordt door een groot aantal enthousiaste bezoekers.

Het hoofdevenement van dit muzikale weekend is het Havenconcert op zaterdagavond. Elk jaar weer worden er voor dit concert grote namen aangetrokken die de sterren van de hemel spelen vanaf dit bijzondere podium. Tijdens eerdere edities wisten Eric Vloeimans, Lavinia Meijer en Gerard Alderliefste het publiek al te betoveren. In 2023 gebeurde dit opnieuw toen René van Kooten zijn vertolking van Freddie Mercury overtuigend neerzette. Ook dit jaar zullen er weer fantastische optredens worden neergezet en mag het publiek rekenen op een spetterende slotact.

Bekijk hieronder het programma voor 2024.

"Zanger René van Kooten, mystery guest in Goedereede, luisterde het instrumentale geheel op met vocalen, die op sommige momenten niet te onderscheiden waren van de zangpartijen waarmee Freddie Mercury bewondering oogstte. Van den Bos nam de melodie als uitgangspunt voor een indrukwekkende improvisatie."

Kees van Rixoort - Eilanden Nieuws 4-7-2023

2024

Programmering

Bekijk hier het programma van het Havenconcert Goedereede, editie 2024

Danny Yellow

Hij is geboren en getogen in Sommelsdijk en inmiddels een bekende naam op het Havenconcert. Singer-songwriter Danny Yellow vertelt verhalen over het 'gewone' leven, maar dan bijzonder mooi verwoord met zijn prachtige stem en zijn zelfgeschreven muziek.

Koninklijke Apollo

Vaste gast op het Havenconcert en vele andere evenementen in Goedereede is natuurlijk de Koninklijke Fanfare Apollo. Ieder jaar weet het orkest, o.l.v. Alex Thijssen het publiek weer te verrassen met een mix van mooie klassiekers en grote hits in bijzondere uitvoeringen.

Hoofdact

Klassiek, modern, blues, pop of rock. Wat zal dit jaar het muziekgenre zijn van de hoofdact van het Havenconcert? Binnenkort maken wij hierover meer bekend. Houd dus onze website en social media kanalen in de gaten voor meer nieuws over de hoofdact van het Havenconcert 2024.

Slotspektakel

Na Gerard Alderliefste & Friends in 2022 en de swingende Bentleys met hun prachtige Bendella's vorig jaar ligt de lat voor de slotact van deze editie hoog. Wie het Havenconcert 2024 zal afsluiten houden we nog even geheim, maar het belooft opnieuw een spektakel te worden!

Het Havenconcert wordt mogelijk gemaakt door:
Scroll naar boven