Over ons

Al sinds 2008 bieden de karakteristieke panden rond de haven in het stadje Goedereede het sfeervolle decor voor het Havenconcert Goedereede. Met een altijd klinkende programmering mag het Havenconcert zich verheugen op een grote bekendheid en groot aantal enthousiaste bezoekers, van jong tot oud.

 

Bij de oprichting van de Stichting Havenconcert Goedereede in 2019 is het evenement in een stroomversnelling gekomen. Tegenwoordig is er sprake van een Havenconcert Weekend, met niet alleen een fantastisch Havenconcert met een schitterende line-up op zaterdagavond maar ook nog drie andere muziekevenementen. Zoals op vrijdagmorgen het Havenconcert Junior, waarbij basisschoolklassen kennismaken met klassieke muziek.

 

Nieuw was in 2022 het Havenconcert Open Podium op vrijdagavond. Goeree-Overflakkee barst van het muzikale talent, dat nu de kans is geboden om op te treden op een fantastisch podium. Iedereen kon zich opgegeven, geen genre uitgezonderd. De aanmeldingen waren overweldigend. Daarop is door de organisatie een programmering vastgesteld, dat resulteerde in een zeer gevarieerde avond met optredens: van klassiek tot pop/rock en van dweil- tot Alpenmuziek.

 

Het Havenconcert Weekend heeft op zaterdagavond het grote sluitstuk: het Havenconcert vanaf het ponton in de Goereese Haven. Het grote evenement, waar het in 2008 allemaal mee begon…

 

De Stichting Havenconcert Goedereede heeft de afgelopen jaren niet stilgezeten en barst van de ambitie; een mooie belofte voor de toekomst.

 

Alle evenementen van het Havenconcert Weekend zijn gratis bij te wonen.

Op de hoogte blijven van ons evenement? Meld u aan voor de nieuwsbrief

 


vul hierboven uw e-mailadres in