Donateurs

Velen, die het concert een warm hart toedragen, steunen de Stichting Havenconcert met een financiële bijdrage. Mede door hen is het concert nog steeds mogelijk én gratis toegankelijk. Naast de sponsorpakketten zijn er verschillende mogelijkheden voor onze vrienden en andere particuliere gulle gevers. De Stichting Havenconcert is blij met elke bijdrage, groot en klein!

 

Sinds 2022 is het vanaf €10,- ook mogelijk donateur te worden. Dit bedrag zal dan jaarlijks automatisch worden geïncasseerd. Ook donateur worden?

 

Vrienden met een vrijwillige bijdrage tussen €50 – €250,- bieden we een naamsvermelding op deze website en – indien gewenst – op de grote banner, die tijdens het evenement te zien zal zijn. Voor zakelijke vrienden is het mogelijk hiervoor een factuur te sturen.

 

De gemeente Goeree-Overflakkee heeft het Havenconcert, het Havenconcert Junior, de Havenconcert Muziekdag en het Havenconcert Open Podium ondersteund met een prestatiesubsidie. De Stichting Havenconcert Goedereede had zo een goede basis om al deze activiteiten te organiseren en in de toekomst verder uit te bouwen. Subsidie is onmisbaar, maar echter niet voldoende. Ook de donateurs, vrienden en sponsoren van het Havenconcert zijn voor de evenementen essentieel.

 

Een donatie doen kan veilig en eenvoudig met het formulier hieronder. Er zal ter verificatie van uw bankrekeningnummer eerst €0.01 in rekening gebracht worden, later wordt het door u gewenste bedrag geïncasseerd. U ontvangt een e-mail ter bevestiging van de donatie.

 

 

Betaling gebeurt volledig veilig via Ideal.

Doe een donatie